Smudgepot Game, Bonfire and Rally

slide

Smudge Pot Game

 

Bonfire Friday Night

  • 6:00-8:00 pm Soccer Field
  • Taco Man

Rally Schedule

Period 1: 7:40-8:28
 
Group A
Group B
Group A
Group B
8:33 – 8:40
Take Roll
Report to Gym
7 min
8:33 – 8:40
Announcements
7 min
200
300
8:40 – 9:22
Rally
42 min
8:40 – 9:29
Class session
49 min
400
500
9:22 – 9:29
Back to class
7 min
9:29 – 9:36
Report to gym
7 min
600
800
9:29 – 9:36
Announcements
7 min
9:36 – 10:18
Rally
42 min
700
900
9:36 – 10:25
Class Session
48 min
10:18 – 10:25
Back to class
7 min
Helm
Baumunk
Marcos
Seibert
O’Grady
BREAK: 10:25-10:35
 
Period 3: 10:40-11:28
Period 4: 11:33-12:21
 
LUNCH: 12:21-12:51
 
Period 6: 12:56-1:43
Period 7: 1:48-2:35
ranked1